Medisch Centrum Haaglanden ontvangt CZ Zorgprijs
Belangrijke Mededeling

Beste relatie,

Sinds enkele maanden ontvangen we van relaties uit diverse regio’s verontrustende berichten over Het BeterBoek. Zij zijn benaderd door uitgevers die suggereren in samenwerking met ziekenhuizen een soortgelijke uitgave te maken.

Pas op!

Sommige sponsoren waren in de veronderstelling dat het om Het BeterBoek ging en hebben hun medewerking toegezegd. Helaas bleken ze te zijn opgezadeld met een meerjarencontract en hoge kosten. Ook bleken de boeken van ondermaatse kwaliteit en was er geen toestemming ziekenhuis. Bureau Méteau distantieert zich nadrukkelijk van organisaties die zonder overleg dergelijke uitgaven maken.

Medisch Centrum Leeuwarden ondersteunt ons hierbij: Klik hier voor reactie MCL

Wees kritisch

Bij telefonische benadering is het raadzaam u kritisch op te stellen. Twijfelt u aan de intenties van de uitgever en beller, vraag dan naar een bewijs van samenwerking met het ziekenhuis. Hierin dienen de naam en oplage van het boek, de naam en contactgegevens van de uitgever en de naam, contactpersoon en toestemming van het ziekenhuis te staan.

Samenwerking ziekenhuis

Bureau Méteau is de enige organisatie die voor Nederlandse ziekenhuizen Het BeterBoek maakt. Het is een unieke uitgave die speciaal voor en met de kinderafdelingen is ontwikkeld. De productie en sponsorwerving verrichten we altijd in samenspraak met het ziekenhuis.

Let als sponsor van Het BeterBoek altijd op de volgende zaken:

Telefoon:

Bureau Méteau is gevestigd in Groningen, met telefoonnummer 050-3118755. Ons nummer is niet afgeschermd en verschijnt altijd in de display van uw toestel.

E-mail:

Na een telefoongesprek kan een medewerker van Bureau Méteau u per e-mail aanvullende informatie sturen. Onze berichten zijn altijd afkomstig van een e-mailadres dat bestaat uit de naam van de medewerker + @meteau.nl.

Post:

Sponsorbevestigingen voor Het BeterBoek worden altijd per post verstuurd. Bureau Méteau communiceert niet per fax. Ontvangt u een sponsorverzoek of deelnamebevestiging via de fax, dan zijn deze in geen geval afkomstig van Bureau Méteau.

Factuur en presentexemplaar:

Als sponsor van Het BeterBoek ontvangt u na verschijning per post uw factuur én een eigen presentexemplaar.

Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen met Bureau Méteau.

 

Met hartelijke groet,

Marco Keupink

Directeur Bureau Méteau

< terug
Belangrijke Mededeling
Bureau Méteau Postbus 11048 9700 CA Groningen T. 050-3118755 F. 050-3118692 E. bureau@meteau.nl