Medisch Centrum Haaglanden ontvangt CZ Zorgprijs
Sponsoring

Het BeterBoek wordt gefinancieerd door kindvriendelijke, maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties. Door bij te dragen aan de uitgave brengt u uw bedrijf of organisatie op een positieve manier onder de aandacht van kinderen, hun ouders en de directie en medewerkers van het ziekenhuis. Door uw deelname maakt u de uitgaven van Het BeterBoek mogelijk voor de kinderafdeling van een ziekenhuis. De kinderen in het ziekenhuis ontvangen hierdoor een persoonlijk voorlichtings- en bewaarboek, dat niet alleen heel leerzaam is, maar ook plaats biedt voor vermaak en verwerking.

Plaatselijk, regionaal of landelijk
Bureau Méteau maakt Het BeterBoek voor 75% van de Nederlandse ziekenhuizen. De meeste bedrijven en organisaties dragen bij aan Het BeterBoek voor het ziekenhuis in of nabij hun vestigingsplaats.

Het is echter ook mogelijk de uitgave voor een bepaalde regio of zelfs landelijk te sponsoren.

Deelnamemogelijkheden
Het sponsoren van Het BeterBoek kan door plaatsing van uw logo of beterschapswens op een fotopagina. U kunt ook een kindvriendelijke advertorial plaatsen of een sample bij laten sluiten.

De medewerkers van Bureau Méteau voorzien u graag van een lijst met de specifieke mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Voor verdere informatie kunt u bellen met het volgende telefoon nummer 050-3118755 of stuurt u een email naar bureau@meteau.nl

 

Bureau Méteau Postbus 11048 9700 CA Groningen T. 050-3118755 F. 050-3118692 E. bureau@meteau.nl