Nieuwe vormgeving

Bureau Méteau is al 20 jaar actief in uitgeefprojecten op het gebied van kinderzorgcommunicatie. Het afgelopen jaar hebben we alle BeterBoeken voorzien van een nieuw up-to-date jasje. We hebben al talrijke positieve en enthousiaste reacties ontvangen. We zijn trots op het resultaat en zullen ons uiterste best blijven doen om kwalitatief hoogwaardige producten te maken.

Nieuwe website

Een jaar lang hebben we hard gewerkt aan een complete re-styling. De nieuwe vormgeving van onze uitgeefproducten heeft natuurlijk ook geresulteerd in een vernieuwde website.

Nieuwe samenwerking met Teddy Bear Hospital

Voor een kind is een ziekenhuisopname een ingrijpende gebeurtenis. Teddy Bear Hospital is het organiseren van een open dag, waarop kinderen een rollenspel spelen met zijn of haar knuffel. Zo hopen we kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de gezondheidszorg, om zo de angst voor dokters en het ziek-zijn enigszins weg te nemen. Bureau Méteau is sinds kort sponsor van deze open dagen en verzorgt een voorlichtingsboekje voor kinderen.

Bureau Méteau en IMFSA-NL zijn inhoudelijk samenwerkingspartners. Onze inzet voor betere communicatie en angstreductie bij kinderen staat hierbij centraal.

https://ifmsa.nl/projecten/teddy-bear-hospital